MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOLGEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING.

Binnen het gewilde Leusderkwartier mogen wij je dit verrassende complex aanbieden bestaand uit twee hoogwaardige appartementen tegen over het kazerneterrein. De centrale ligging nabij alle voorzieningen, waaronder de binnenstad, de winkels van de Leusderweg, stadspark en station NS is echt ideaal te noemen.

Beide appartementen zijn voorzien van een riant prive dakterras van ca. 35m2 en ca. 25 m2! waar vindt je dit nog?
Je kunt hier heerlijk vrij genieten van de zon met uitzicht op het park: Een stukje wandelen, een picknick of een balletje trappen met je vrienden in de zomer, het kan hier allemaal.

De indeling is als volgt:
Begane grond met gezamenlijke, afgesloten entree voor 2 appartementen met trappenhuis.

Tweede appartement gelegen op de tweede etage en derde etage:
Via de overloop komt u aan bij entree op eerste etage met een afgesloten trap naar de twee etage.

Entree woning wordt u ook hier gelijk verrast voor het vele licht in de woonkamer die zich aan de achterzijde van het pand bevindt.
De slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en is verrassend ruim, tevens bevindt zich hier de trap naar het dakterras op de derde etage van ca. 25m2 gelegen op de derde en tevens de bovenste etage van het complex, hier kunt u de gehele dag genieten van de zon!.

Aangrenzend aan de slaapkamer is de luxe en mooie badkamer voorzien van grote witte tegels, inloopdouche, design radiator, hangend toilet , wastafel en WMA aansluiting.

De gehele woning is voorzien van mooie strakke moderne afwerking, gestucte- en geschilderde wanden, hoogwaardige laminaatvloer, witte hoogglans keuken voorzien van o.a. RVS afzuigkap, gasfornuis, koel-vriescombinatie en een afwasmachine. Tevens hangt er fraaie luxaflex.

Wees er snel bij want er is er maar één appartementen beschikbaar! Wij hebben het huis op de juiste plek

Algemeen:
– Vrij parkeren voor de deur
– Bouwjaar 2013!
– Woonoppervlakte ca. 45m2
– Gedeelde inpandige berging aan de achterzijde van het complex
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Nutsvoorzieningen gemuteerd op naam huurder.
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 1 jaar rekening gehouden dient te worden en voor langer tijd beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

NB:’Leusderwe’Deze weg voert al van oudsher van Amersfoort naar (Oud) Leusden; in de bronnen komt de naam voor het eerst voor in 1388. Het gedeelte van de weg ongeveer vanaf de tegenwoordige Verhoevenstraat, behoorde tot in 1917 tot het grondgebied van Leusden en droeg toen de naam Amersfoortscheweg