MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOL GEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING.

Wonen op een steenworp afstand van de binnenstad! Uitvalswegen en winkelvoorzieningen om de hoek en dat in een gloednieuw 3-KAMER APPARTEMENT met RUIM BALKON OP HET ZUIDEN, EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING in parkeerkelder en een GEWELDIG UITZICHT VAN DE 7e verdieping! Deze kans wordt u nu aangeboden in de nieuwe stadswijk het Hogekwartier.

Begane grond:
Fraaie entree met hoge plafonds voorzien van bellentableau, trappenhuis en lift.

7e verdieping:
Entree/hal, lichte woonkamer door de woning brede glazen pui met schuifpui naar het grote op het zuiden gelegen balkon. Door de brede woonkamer (maar liefst 7,36m) is er een goed in te delen woonkamer met voldoende plek voor een ruime eet-/zithoek,. Open keuken in lichte kleurstelling met koel/vriescombi, vaatwasser, combioven, afzuigkap en 4-pitsgasfornuis. Tussenhal met videofoonsysteem, toiletruimte met fontein, kast met aansluitpunten voor droger en wasmachine en CV-kast. 2 slaapkamers variërend in grootte (15 en 8 m2). Badkamer met douche en wastafel.

Algemeen:
Het gehele appartement zal opgeleverd worden met hoogwaardige laminaatvloer. Wanden en plafonds voorzien van spuitwerk. Een geweldige mogelijkheid voor iedereen die zijn spullen neer wilt zetten zonder te hoeven klussen!

Algemene informatie:
– servicekosten huurder € 50,– per maand incl. privé parkeerplaats in de kelder;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Per 15 augustus beschikbaar (onder voorbehoud van bouwwerkzaamheden nieuwe woning huidige huurder);
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting;
– Huurperiode: maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten;
– Nutsvoorzieningen gemuteerd op eigennaam huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB Van de velduil zijn er enkele tientallen broedparen in Nederland. Ze zijn 33 tot 40 cm groot en hebben een spanwijdte van 95 tot 105 cm. Er is een afname van het aantal.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.