Binnen het gewilde Leusderkwartier! Perfect voor een overbrugging van ca. 9 maanden. Maar liefst 4 slaapkamers, werkkamer en een heerlijke riante woonkamer met terras en gigantische tuin. De centrale ligging nabij alle voorzieningen, waaronder de binnenstad, de winkels van de Leusderweg, stadspark en station NS is echt ideaal te noemen.

Het appartement heeft een heerlijk dakterras aan de achterzijde van maar liefst ca. 30m2. Waar vind je dit nog? Zomers kun je hier heerlijk genieten van de zon. Daarbij is er ook nog een enorme tuin aanwezig.

De indeling is als volgt:
Via een afgesloten opgang bereikt u de eerste etage. Voordeur, ruime entree en een garderobekast, separaat toilet, nette badkamer voorzien van wastafel en douche.
Ruime slaapkamer van ca. 12m2, twee kleinere slaapkamers van ieder ca. 6m2, berging/werkkamer, 4e ruime slaapkamer van ca. 14m. De grote woonkamer (ca. 45m2) heeft een schuifdeur richting het terras met uitzicht over de tuin.
Half open keuken voorzien van fornuis, afzuigkap en koelvries combinatie.

Algemeen:
– Vrij parkeren voor de deur;
– Beschikbaar per 1 juli 2019;
– Woonoppervlakte ca. 140 m2;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Nutsvoorzieningen (gas, water, elektra) eigen naam;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: bepaalde tijd, denk aan 9 maanden ivm verbouwing;
– Woningdelers in overleg;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
– Ideale ligging nabij alle voorzieningen.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB:Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.