HOEKWONING met DIEPE TUIN (ca. 10 MTR) voorzien van BERGING en ACHTEROM. Deze woning is gelegen op een mooie locatie, met aan de voorzijde vrij uitzicht op een perceel van ca. 110m² en met een woonoppervlakte van ca. 120m2 in de wijk ’t Vliet. Centraal nabij diverse faciliteiten als winkels, scholen, openbaar vervoer etc.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, trap naar de verdieping, toiletruimte met toilet en fonteintje. Ruime lichte woonkamer, de woonkamer is tuingericht en voorzien van bergkast en deur naar de tuin. Half open keuken met keuken geplaatst in hoekopstelling. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen met vrij uitzicht over groenstrook.
Keuken is voorzien van afzuigkap.
Apparatuur is voor de huurder zelf, huidige huurder biedt het volgende ter overname aan: Bosch gasfornuis + oven € 100,-, Samsung koelkast (met 2 vriesladen) € 100,-,Siemens vaatwasser € 200,-.
1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douchehoek, (douchescherm ter overname € 25,– ) vaste wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap. Zolder met cv-opstelling en aansluitpunten voor wasmachine. Er is een 4e slaapkamer gerealiseerd en een overloop/waskamer.

Algemene informatie:
– De woning wordt kaal verhuurd, aanwezige laminaatvloer is ter overname voor € 300,– en behoort niet tot het gehuurde;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 1 augustus 2019 beschikbaar;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden, voor onbepaalde tijd beschikbaar;
– Waarborgsom huur te voldoen aan eigenaar;
– Geen woningdelers en/of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.