Royale modern vierkamer maisonnette gelegen op een unieke locatie aan de rand van het voormalige kazerneterrein "Juliana van Stolberg". Het betreft een kleinschalig complex waarbij deze maisonnette is gelegen op de eerste en tweede verdieping en tevens beschikt over een tuin met uitzicht op de authentieke kazerne. Zeer gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Amersfoort, de vele winkels aan de Leusderweg, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
Entree, hal, deur naar moderne eetkeuken (circa 16 m2), bergruimte, nieuw toilet met fontein, trap naar verdieping, woonkamer (circa 20 m2) met deur naar royale achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een houten vloer.
Keuken is voorzien van apparatuur o.a. afwasmachine koelkast. gasfornuis en afzuigkap.

Verdieping:
Hal, 3 slaapkamers (resp. 8 m2, 10 m2 en 14 m2). Gemoderniseerde badkamer met toilet, designradiator, douche en wastafel.

Kortom: een ruime maisonnette met tuingerichte woonkamer, woonkeuken, 3 slaapkamers en gelegen op loopafstand van het centrum, park , winkels en centraal station.

Overige details:
– eigen berging nabij de woning;
– ondanks dat de tuin op het oosten ligt, is deze heerlijk zonnig;
– nabij speelvoorziening en Juliana van Stolberg park;.
– NS station op loopafstand.

Voorwaarden:
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, in eerste instantie 24 maanden (langere termijn mogelijk);
– Waarborgsom 1 maand huur plus voorschot verwarming;
– Per direct beschikbaar;
– Er wordt een nieuw keukenblad geplaatst;
– De woning wordt met o.a. vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder muv collectieve verwarming via de VVE en meters a € 60,– per maand.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Gavin van Burenlaan; Anna van Egmond, gravin van Buren, 1533-1558, enige dochter en erfgename van Maximiliaan. Huwde 1551 Willem I, prins van Oranje. Na haar dood gingen haar omvangrijke bezittingen over op haar echtgenoot.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.