Laat je verrassen door dit leuke studio appartement in een gerenoveerd herenhuis aan de Soesterweg. Ideaal is de locatie: op loopafstand van het centraal station en vlakbij het stadscentrum. Winkels zijn volop in de wijk aanwezig.

De indeling is als volgt: gedeelde voordeur met opgang naar de eerste verdieping. Eerste verdieping: overloop, grote en lichte woon-/slaapkamer aan de voorzijde van het pand met toog naar de keuken. De keuken is nieuw aangelegd en biedt toegang tot zowel het dakterras van ca. 20 m2 als aan de badkamer met toilet en douche. In de keuken is tevens de aansluiting voor de wasmachine. De gehele verdieping is voorzien van een nieuwe laminaatvloer in lichte kleurstelling en de wanden zijn allen wit afgewerkt.

Algemene informatie:
• De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer)
• Gas, water en elektra, TV en internet middels voorschot € 85,– p/mnd (tussen meters zijn aanwezig). Exclusief gemeentelijke belastingen.
• Per 1 augustus beschikbaar
• Geschikt voor een eenpersoonshuishouden. Niet rokers en geen huisdieren hebben de voorkeur.
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: maximaal 24 maanden
• Waarborgsom 1 maand huur incl voorschot

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het aanbod voordat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB Soesterweg: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan. Zie ook Smallepad.