OP DIT MOMENT ZITTEN WIJ VOL GEPLAND VOOR EEN BEZICHTIGING

Perfect wonen op een strategische locatie direct nabij binnenstad en NS station?

Dit super nette en smaakvolle 2-kamerappartement op de bovenste etage biedt een prachtig uitzicht en geweldig wooncomfort! Dit appartement is instapklaar. Het hele complex is voorzien van een energiezuinig WKO-systeem. Netto gebruiksoppervlakte 65m2.

Amersfoort is een veelzijdige en vernieuwende stad. De historische binnenstad, het Eemplein, maar ook de avontuurlijke en authentieke ‘nieuwe stad’ bieden volop ruimte aan ontspanning en vermaak! Het NS station is op loopafstand. De diverse groenvoorzieningen die in en om Amersfoort mooi bewaard zijn gebleven dienen als goed alternatief wanneer je even weg wil van de stadse drukte.
Indeling: centrale entree met intercom, lift en trappenhuis. Eigen entree/hal, meterkast, lichte en ruime slaapkamer. moderne badkamer die is voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet. Aparte wasruimte voor wasmachine en droger.

Toegang tot de sfeervolle woonkamer met hoge raampartijen en Frans balkon. Je kijkt prachtig uit over de skyline van het stationsgebied en het oude classistische stationsgebouw.

De moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een koel-vriescombinatie, inductie kookplaat, combi oven/magnetron en vaatwasser.

Algemene informatie:
– de woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Huurprijs is exclusief vaste lasten en € 55,00 voor de parkeerplaats en servicekosten;
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 02 september 2019;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor onbepaalde tijd beschikbaar.
– Waarborgsom

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.