MOMENTEEL ZITTEN WIJ VOL VOOR EEN BEZICHTIGING

In het oude centrum van Amersfoort aan de prachtige en statige Weverssingel, vlakbij de Appelmarkt gelegen pand met bovenwoning gelegen op de eerste verdieping van ca. 56 m2.

Indeling:
Gedeelde portiek voor in totaal 3 appartementen, tevens bevindt zicht direct achter de voordeur een berging met ruimte voor het stallen van 1 fiets.

Via de trap komt u aan op de tweede verdieping, voordeur appartement, overloop met toegang naar alle vertrekken
Vervolgens stapt u binnen in een zeer sfeer volle woonkamer met prachtig uitzicht op de grachten en de stad.
gesloten keuken voorzien van afzuigkap, kookfornuis en toegang tot het dakterras.
De Badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet. Aan de andere kant van woonkamer bevindt zich de slaapkamer van ruim ca. 14m2. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer en gordijnen.

Bijzonderheden:
– Huurprijs is exclusief € 125,- voorschot gas, water, elektra middels tussenmeters.
– Tv en internet via glasvezel op eigen naam
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Parkeren middels vergunning.

Algemeen:
– Per 15 augustus 2019 beschikbaar
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot bedrag.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Weverssingel: Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. De naam gaat terug op de hier gevestigde wevers en komt al in het begin van de zeventiende eeuw voor. Oorspronkelijk Wevers-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.