COMPLEET GEMEUBILEERD, vrijwel nieuw en comfortabel appartement (bouwjaar 2011). Dit is de perfecte woning voor expats of mensen die tijdelijk een overbrugging zoeken.
Nabij binnenstad, winkels, het NS-station en het Eemplein. De woning ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A28.

Het appartement op de tweede verdieping heeft een efficiënte indeling. Een woonkamer waarvan je de brede glaspui (voorzien van warmtewerend glas) volledig kunt open schuiven en door de zuid ligging optimaal van de zon kunt genieten. Er is een complete keuken met een koelkast, combi magnetron, 4-pits gaskookplaat en een afwasmachine. De badkamer is uitgevoerd met een wastafel, toilet en douche. Voor de wasmachine en de droger is een speciale bergkast. Daarnaast is er nog een bergkast waar ook de CV-ketel is geplaatst. Aan de achterzijde is er een slaapkamer, welke gedeeltelijk is afgeschermd voor een ruimtelijker entree van het appartement. Door het gehele appartement heen ligt een fraaie laminaatvloer.

Het appartement vormt onderdeel van een modern gebouw met 46 appartementen. Er is een royale algemene entree met een trappenhuis en een lift. Het appartement is uitgerust met een videofooninstallatie en elektrische thermostaat. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en parkeren doet u vrij voor de deur.

Algemene informatie:
• De voorkeur gaat uit naar een werkend éénpersoonshuishouden;
• De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd;
• Maandelijks voorschot gas, water, elektra te voldoen aan eigenaar middels meterstanden plus tv en internet (€ 120,- per maand);
• Exclusief gemeentelijke belastingen;
• Beschikbaar per 01 augustus 2019;
• Gunning eigenaar;
• Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB. Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde. Het gedeelte voorbij de tegenwoordige Noordewierweg heette tot in 1959 Isseltseweg en sloot voor de aanleg van de Amsterdamseweg aan op de tegenwoordige Isseltseweg.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.