Dit heerlijke twee appartement is een unieke en mooie plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid.
Via zowel de lift als het trappenhuis is het appartement op de bovenste (4e) etage bereikbaar.

Vanaf het gedeelde dakterras is er prachtig uitzicht op de gezellige binnenstad, historische daken en op de Onze Lieve Vrouwetoren.

De indeling is als volgt:
Begane grond: entree complex met Intercom, brievenbussen, toegang tot de beneden gelegen berging, lift en trapopgang naar het appartement.

Vierde etage: entree woning, woonkamer met speelse indeling en open keuken, slaapkamer, badkamer met douchecabine, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

De bewoners van het complex kunnen gebruik maken van een zeer ruim, gemeenschappelijk dakterras. De zonnige galerij, die toegang biedt tot de appartementen wordt tevens gebruikt als dakterras/balkon.

Algemeen:
– beschikbaar per 1 augustus 2019
– woonoppervlakte ca. 49m2
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Nutsvoorzieningen( gas, water, elektra) eigen naam.
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: i.o. denk aan minimaal 12 maanden, in eerste instantie 24 maanden, voor langere periode beschikbaar.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt. keur aan Cultuur en goede uitgaansmogelijkheden.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.