Verscholen tussen het groen ligt, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg, dit prachtig verbouwde startersappartement op de eerste etage van een portiekflat. De speelse indeling maakt dit appartement tot een bijzonder woonobject.

De living is heerlijk licht en zonnig, met uitzicht over een plantsoen en bossage. Via de naastgelegen gang bereikt u de overgebleven slaapkamers, keuken, badkamer en toilet. Aan de keuken grenst het tweede balkon, dat kan de kookvreugde alleen maar versterken! Deze keuken is strak en modern uitgevoerd (bj 2016)

De KvC laan ligt op de grens van Amersfoort in de buurt T.H. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een starters of alleenstaanden. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

• Woonoppervlak ca. 63 m2, inhoud 190 m3
• 4 kamer appartement
• Balkons aan voorzijde en achterzijde
• Berging op de begane grond, met eigen elektra voorziening
• Parkachtige en bosrijke omgeving
• Gunstig gelegen ten opzichte van centrum, station, natuur en uitvalswegen

Bijzonderheden:
– Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Beschikbaar per 01 augustus 2019;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur incl. servicekosten
– Gunning eigenaar
– Vrij parkeren voor de deur
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Joannes Kappeijne van de Coppello, 1822-1895, Nederlands jurist en politicus; lid van de Tweede Kamer 1862-1866, 1871-1877; minister van Binnenlandse Zaken in het door hem geformeerde kabinet 1877-1879; lid van de Eerste Kamer 1888-1893. Verzorgde de herziening van de Wet op het lager onderwijs (1878). Aanvankelijk vastgesteld als Kappeyne van de Copellolaan geheten (rb.nr. 363 van 29 december 1953).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.