Opzoek naar een leuke kamer nabij het centrum van Amersfoort? Wij hebben een leuke ruimte kamer beschikbaar aan de Vermeerstraat. Je deelt de woning met twee andere dames.

Indeling:
Gezamenlijk entree met trapopgang naar de drie kamers en gedeelde badkamer en keuken. De kamer is circa 30 m² groot. De kamer beschikt over een grote bergkast en een eigen balkon.

LET OP: De bezichtigingen zijn op afspraak en vinden plaats op donderdag 11 juli 2019.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– De huurprijs is inclusief nutsvoorzieningen;
– Beschikbaar per 01 augustus 2019;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode per 01 augustus 2019 tot 28 februari 2021;;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!