Prachtig en goed onderhouden 3-kamer appartement gelegen op de tweede woonlaag van een kleinschalig complex. Dit appartement is voorzien van een groot zonnig balkon en een berging in de onderbouw. Vanuit de royale en lichte woonkamer heeft u toegang tot het grote balkon waarbij u prachtig vrij uitzicht heeft over een vijver. De lichte keuken is geheel voorzien van een nieuwe laminaatvloer en inbouwapparatuur. Op loopafstand bevinden zich voorzieningen zoals het winkelcentrum de Hamershof en opstappunten ten behoeve van het openbaar vervoer.

Indeling:
Entree met beschikking over een bellentableau en videofoonsysteem, hal met berging/bijkeuken, toilet, moderne badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel, wasmachineaansluiting en nieuwe tegelvloer. Royale woonkamer met toegang tot de half open lichte keuken. Twee ruime slaapkamer van ca. 17 m² en 8 m².

Algemene informatie:
– De woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer)
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Zonnig balkon
– Servicekosten huurder bedragen 26 euro per maand.
– Oplevering 1 september
– Gunning eigenaar
– Huurperiode: 12 maanden maximaal ivm zelfbewoning eigenaar.
– Waarborgsom 1 maand huur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.