Prachtig 2-kamer appartement op een top locatie bij het Eemplein en centrum van Amersfoort! Ben jij op zoek naar een eigen plek in het centrum van Amersfoort, vlakbij alle leuke cafés om een hapje te eten of een avondje te stappen en vlakbij je favoriete winkels. Het Eemplein is een levendig plein in hartje Amersfoort. Dit nieuwe winkelgebied biedt cultuur, winkels, horeca en een bioscoop!

Indeling:
Via de galerij komt u bij de entree van het appartement. De ruime woonkamer met open keuken biedt je alle mogelijkheden voor een fantastische indeling. Het appartement kenmerkt zich door zijn hoge plafonds, grote ramen en heel veel licht. Naast de woonkamer een ruime slaapkamer via een tussenhal met toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van wastafel, douche en toilet.

Je hoeft eigenlijk alleen maar voor de inrichting te zorgen, want de woning wordt gestoffeerd opgeleverd met vloer en wandafwerking. Waar vind je nog zo’n compleet appartement op zo’n toplocatie?

Algemene informatie:
– Woonoppervlakte van 53m2;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
– Beschikbaar per 01 augustus 2019;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Servicekosten gebruiker inclusief;
– Maandelijks voorschot voor de stookkosten per maand van circa € 40,-;
– Waarborgsom 1 maand inclusief voorschot stookkosten;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden en voor max. 24 maanden in eerste instantie;
– Gezamenlijke berging voor uw fiets;
– Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Eemlaan: Deze laan voert naar de rivier de Eem. Deze rivier ontstaat door samenvloeiing van de Heiligenberger of Lunterse Beek en de Barneveldse Beek, mondt uit in het Eemmeer en zorgt voor de afwatering van de Gelderse Vallei.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.