Achter een fraaie gevel in de binnenstad schuilt dit 2-KAMER appartement met balkon en zicht op winkelstraat "De Kamp".

Begane grond: afgesloten terrein, centrale entree met statige trapopgang en hal met toegang tot 4 appartementen.

Indeling: entree/hal met bergkast voorzien van opstelling CV Combi ketel en mechanische ventilatie.
Lichte woonkamer aan straatzijde met fraaie erker. Spuitwerk wandafwerking en een nieuwe laminaatvloeren door het gehele appartement. L-vormige nieuwe keuken met inbouwappartuur waaronder een nieuwe 4-pits gaskookplaat en veel kastruimte.

Royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren naar het zonneterras met uitzicht op fraaie oude woonhuizen. Nette badkamer met wastafelmeubel, ligbad en wasmachine-aansluiting, separaat vrijhangend toilet met fontein.

Algemeen: Ideaal huis voor de starter midden in de binnenstad met alle facaliteiten op loopafstand. De woning is volledig geïsoleerd. Totale vloeroppervlakte ca. 70 m². Bouwjaar ca. 2004.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer en gordijnen opgeleverd;
– Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
– Beschikbaar per direct;
– Gunning eigenaar;
– Parkeren middels een parkeervergunning;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!