Op één van de mooiste locaties van Amersfoort in het Bergkwartier gelegen 4-kamerappartement op de eerste verdieping van het complex. Deze fraaie omgeving is rijkelijk voorzien van vele boompartijen en groenzones en hierdoor erg gewild. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een vernieuwde badkamer. De achterzijde van het appartement is gelegen aan een groenzone en hierdoor heeft u prachtig uitzicht over dit gebied, tevens is het balkon ook aan deze zijde aanwezig. Bent u zoekende naar een appartement met een prachtige ligging die ook nog eens comfortabel is ingedeeld, kom dan kijken en laat u verrassen.

Indeling:
Entree met trappenhuis die toegang geeft aan de bergingen en de appartementen. Het appartement is op de eerste verdieping gelegen en de hal geeft toegang aan twee slaapkamers en de woonkamer. Vanuit deze drie vertrekken is het balkon te bereiken met zicht op het park. Vanuit de woonkamer is de berging te bereiken die toegang geeft aan de vernieuwde badkamer met ligbad, toilet, bidet en badkamermeubel. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is eenvoudig afgewerkt, vanuit de keuken is het tweede balkon te bereiken.

Komende maand wordt het appartement opgeknapt:
– schilderwerk wanden en plafonds;
– Keuken geschilderd incl. kasten;
– vloer hal en keuken worden aangepast;
– dubbelglas;

Bijzonderheden;
– Woonoppervlakte van ca. 65m2;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar per 02 september 2019;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Servicekosten gebruiker inclusief;
– Waarborgsom 1 maand;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Huurperiode: max. 24 maanden in eerste instantie;
– Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur;
– Niet geschikt voor woningdelers/studenten.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB: Theodorus (Theo) Heemskerk (Amsterdam, 20 juli 1852 – Utrecht, 12 juni 1932) was van 1908 tot 1913 namens de ARP minister van Binnenlandse Zaken en voorzitter van de ministerraad. Heemskerk is onder meer de grondlegger van de herziene Armenwet (1912) en van de Vaccinatiewet (1911). Ook was hij bepalend in de discussie over grensbewaking en wapenbezit.