Bent u op zoek naar een leuk en GEMEUBILEERD startersappartement in de binnenstad van Amersfoort? Dan bent u bij dit appartement op het juiste adres. Het appartement betreft een 2-kamer woning, gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 3 appartementen met een berging op de begane grond. Het appartement beschikt over een gevel breed balkon aan de voorzijde (oostzijde) en een balkon aan de achterzijde (westzijde). U kunt dus op elk gewenst moment genieten van de zon.

Het complex is gebouwd in 1984 en geheel voorzien van dubbele beglazing.
De locatie is prachtig. Op loopafstand bevinden zich gezellige winkels en restaurants van de historische binnenstad en ook de Flint is in dezelfde straat gelegen. Tegenover het pand is hotel De Tabaksplant gelegen. Parkeren kan men in de straat of in de parkeergarage. De Coninckstraat betreft een eenrichtingsstraat waar men betaald dient te parkeren of over een parkeervergunning dient te beschikken.

Indeling begane grond: centraal entree met bellenplateau, meterkast, gang en trapportaal.
Indeling appartement: entree, garderobe, dakvenster, gang naar de woonkamer over de volle breedte aan de voorzijde/straatzijde. Deze is gezellig ingericht en het plafond is iets verlaagd en daarin heeft men spotjes aangebracht. Balkon gelegen op het zuidoosten. Open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (zoals een koelkast, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap) en eetbar. De fraaie, moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche, hangend toilet en wastafel. Ruime 2-persoons slaapkamer met dakvensters en dubbele openslaande terrasdeuren naar 2e balkon gelegen op het zuidwesten. Grenzend aan de slaapkamer in een aparte ruimte bevindt zich de opstelling voor de wasmachine en de cv-ketel.

Algemeen:
– De woning wordt gestoffeerd en volledig gemeubileerd opgeleverd;
– Beschikbaar per 02 september 2019;
– De huurprijs is exclusief gas, water, elektra, tv, internet en gemeentelijke belastingen. De aanvullende servicekosten voor de VvE zijn inbegrepen in de huurprijs.
– Waarborgsom 1 maand;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden en voor max. 24 maanden in eerste instantie;
– Geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur;
– Niet geschikt voor woningdelers/studenten.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB De oorsprong van deze straatnaam gaat terug op Dirk die Coninck, die in 1394 het gebied de Teut in leen kreeg van de Utrechtse bisschop. De oudste vermelding van de straatnaam in de bronnen is van 1495.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.