Op een perfecte locatie boven het winkelcentrum Neptunusplein bevind zich dit nette studio appartement gelegen op de bovenste etage.

Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen. Er is een moderne witte keuken voorzien van 4 pits gasfornuis, afzuigkap en een koelkast en tevens voldoende opbergkasten/ lades zijn aanwezig. Slaapkamer ruimte zit aan rustig gelegen aan de achterzijde van de kamer en grenst aan de Badkamer ca. 5 m2 is voorzien van ruime douche, wastafel, spiegel en toilet, aparte berging met wasmachineaansluiting.
Het hele appartement is voorzien van laminaat

Het pand is opgedeeld in 3 woonlagen. U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. Op de bovenste etage bent u de enige bewoner.

Aantrekkelijke ligging, met een paar minuten wandelen bevind u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

Bijzonderheden:
– Geschikt voor een éénpersoons huishouden, samenwonen is niet toegestaan;
– Gunning eigenaar;
– De studio wordt gedeeltelijk gestoffeerd opgeleverd (alleen vloer)
– Woonoppervlakte ca. 30 m2
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Beschikbaar per 02 september 2019
– De huurprijs is exclusief het maandelijks voorschotbedrag van € 100,- voor de levering van g/w/l, tv, internet en servicekosten. Exclusief gemeentelijke belastingen (op eigen naam)
– Huurperiode: in overleg voor langere periode, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden.
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur inclusief servicekosten

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.