Wonen in het groen op de Amersfoortse Berg! Dit 3 KAMER APPARTEMENT (oorspronkelijk 4 kamer appartement) heeft aan twee zijden een vrij uitzicht. Bosgebied Klein Zwitserland aan de voorkant en een parkje aan de achterkant. Het grote grasveld achter het gebouw wordt door de bewoners gebruikt om te recreëren. Dit appartement is gelegen op de 2e etage. Op de begane grond is een ruime berging aanwezig.
De woonkamer is op het bos gericht en staat garant voor een heerlijk uitzicht. De vele ramen zorgen voor veel lichtinval. Hoewel het lijkt alsof je in het bos woont zijn de voorzieningen zoals het stadscentrum en het NS trein- en busstation en de ontsluiting naar de snelweg A28 goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: Bellentableau en brievenbussen, centrale hal met trappenhuis en toegang tot de diverse bergingen.

Appartement 2e etage:
Entree met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. Keuken met een balkon, gericht op het park achter het appartementen complex. De keuken in 2013 nieuw geplaatste keuken is voorzien van een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en een koel/vries combinatie. Aansluitend aan de keuken is de badkamer met een inloopdouche en een badkamermeubel.

De woonkamer is heerlijk licht door de grote ramen. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de eethoek en het grote balkon. Op het balkon is ruimte voor een zitje waar je met twee personen heerlijk kan vertoeven. Vanaf één uur is hier volop zon. Vanuit de hal is er toegang tot de diverse vertrekken, het toilet en twee slaapkamers. Beide kamers hebben uitzicht op het park.

Aanvullende informatie:
– Wonen op de Berg op een kleine afstand van het centraal station en de oude binnenstad
– Licht en neutraal afgewerkt appartement
– Woonoppervlakte 61 m2
– Bouwjaar 1958
– Nette keuken en badkamer
– Het hele appartement is voorzien van één type laminaatvloer
– Twee zonnige balkons
– Bushalte op loopafstand
– Eigen berging met in de onderbouw;
– Per 15 september 2019 beschikbaar.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Geen woningdelers;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Huurperiode: Minimaal 12 maanden, langere tijd beschikbaar;
– Waarborgsom ter hoogte van één maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Deze weg was tot november 1923 onderdeel van de Appelweg (zie aldaar). Als gevolg van de stedenbouwkundige ontwikkeling van Amersfoort werd de Appelweg op verschillende plaatsen doorsneden en werd andere naamgeving noodzakelijk. De naam werd gekozen omdat deze ook al in het verleden in gebruik zou zijn geweest. In de bronnen is daarover echter niets te vinden. Niet uitgesloten is, dat de naam Kapelweg soms werd gebruikt omdat de weg min of meer in de richting van de (verdwenen) kerk van Oud-Leusden leidt.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.