Zoekt u een 3 kamer appartement met een perfecte ligging dichtbij NS-station Amersfoort, de historische binnenstad en ben je ook gesteld op je welverdiende rust? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bekijken!

Wonen in de nieuwe stadswijk van Amersfoort biedt de perfecte mix tussen stad en groen. In het stationsgebied woont u heerlijk centraal!

Dit ruime 3-kamer appartement ligt op de eerste etage en heeft een riant dakterras van ruim 20m2.
Bij het appartement zit een eigen parkeerplaats in de onderbouw op het afsluitbare binnenterrein en een berging in de onderbouw. Het lichte appartement is voorzien van vloerverwarming.

De indeling:
Entree, ruim opgezette centrale hal met een trapopgang en een lift. Entree van het appartement, hal met meterkast, slaapkamer I van ca. 8,5m2, slaapkamer II van ca, 15,5m2, toiletruimte, berging met de CV-ketel en de wasmachine/droger aansluiting, de badkamer met een douche in ligbad en een vaste wastafel. Tenslotte de ruime woonkamer ca. 35m2 met een open keukenhoek. De keuken is voorzien van alles denkbare luxe voldoende kast/ladenruimte.

Kortom, een vrijwel nieuw appartement met onder andere het NS- station ,het centrum, de supermarkt, restaurants en twee bioscopen op loop afstand.

Bijzonderheden:
– eigen afgesloten parkeerplaats (onder het maaiveld);
– eigen berging in de onderbouw;
– Modern en netjes afgewerkt.;
– ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen;

Algemeen:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Beschikbaar per 02 september 2019;
– Servicekosten per maand incl. privé parkeerplaats € 80,–;
– Gunning eigenaar;
– Huurperiode: onbepaalde tijd, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand inclusief servicekosten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB:Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.