Uniek in de verhuur! Weberstraat 172 te Amersfoort, 5 kamer woning volledig gemeubileerd*! Woning is in uitstekende conditie, bouwjaar 2016!

In Randenbroek is het rustig wonen, want doorgaand verkeer kent de wijk niet. Groengordels en recreatiestroken vormen de scheiding met de andere woonwijken. Daarnaast is Randenbroek een wijk met uitstekende voorzieningen. Zoals een winkelcentrum, goed openbaar vervoer, scholen, sportvelden, horeca en een overdaad aan speelplekken. Een kindvriendelijke wijk, op een bijzonder aantrekkelijke locatie: centraal gelegen nabij uitvalswegen, tussen bossen, landgoederen en historische beken. En slechts een wandeling verwijderd van de sfeervolle Amersfoortse binnenstad. Randenbroek is van alle gemakken voorzien.

Indeling:
Voordeur, entree, toilet, trap, toegang naar de riante tuin gerichte woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige tuin, voorzien van vloerverwarming en fraaie houten vloer. Moderne open keuken voorzien van alle gemakken.

Eerste etage:
3 slaapkamers, moderne fraaie badkamer voorzien van o.a ligbad, inloop-douche, tweede toilet en wastafel.

Tweede etage: ruime zolder voorzien van wasmachine.

Bijzonderheden:
– eigen parkeerplaats achter het huis;
– berging in de tuin;
– Modern en netjes afgewerkt.;
– ideale ligging nabij Amersfoort CS en binnenstad, perfect voor forenzen;
Algemeen:
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd (vloer);
– Eventueel is gestoffeerd huren ook mogelijk;
– Beschikbaar per september/oktober 2019;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Huurperiode: maximaal 24 maanden, in overleg;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur servicekosten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Weberstraat
Carl Maria von Weber, 1786-1826, Duits componist; componeerde vele soorten muziek; werd 1816 door de koning van Saksen naar Dresden geroepen, waar hij de leiding kreeg over de pas opgerichte Duitse opera, die hij tot grote bloei wist te brengen.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.