Midden in het centrum van Woudenberg gelegen 6 kamer bovenwoning met berging en riant dakterras!

De (boven)WONING met een zelfstandige opgang heeft de navolgende indeling: trap naar 1e verdieping, entree, toilet, meterkast, zonnige woonkamer over de volle breedte van het pand met een levendig uitzicht over de Dorpsstraat en het dorpscentrum, open keuken met inbouwapparatuur, c.v.-ruimte, 2 slaapkamers, waarvan 1 met toegang naar groot dakterras, kantoorruimte, badkamer met ligbad, dubbele wastafel, designradiator en a.s. wasautomaat, overloop met vaste trap naar 2e verdieping met 2 kamers met ieder 2 dakkapellen, voorzolder en bergruimte.

Voorwaarden:
• Gunning eigenaar
• De apparatuur in keuken wordt eenmalig ter beschikking gesteld, vervanging/reparatie is voor rekening van huurder.
• Waarborgsom 1 maand huur;
• Privé berging;
• Beschikbaar per 02 september 2019;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder m.u.v. het water.
• Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
• Geen woningdelers, vrienden of studenten;
• Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend