Wonen aan de rand van het bos, royale woonkamer met aparte eetkamer, 2 balkons, 2 slaapkamers, vernieuwde keuken, complete badkamer, parkeren voor de deur en energielabel B. Dit appartement van ruim 60 m² op de 1e verdieping heeft het allemaal voor je! Laat je overtuigen: maak met ons een afspraak voor een bezichtiging!

Dit aantrekkelijke 4-kamer appartement is gelegen midden in het geliefde Bergkwartier nabij winkelvoorzieningen van de Leusderweg, uitvalswegen en bosgebied "Klein Zwitserland". Het complex is de afgelopen jaren gerenoveerd en zeer goed geïsoleerd. Zo zijn alle ramen voorzien van HR ++ glas, is er spouwmuurisolatie en vloerisolatie aangebracht. De woning is van binnen grondig aangepakt, je kunt er zo in!

Indeling: entree, hal, woonkamer v.v. grote raampartijen, open eetkamer met toegang tot het zonnige balkon, toiletruimte, 2 slaapkamers, gesloten moderne keuken met inbouwapparatuur & eigen balkon, vernieuwde en geheel betegelde badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

De stookruimte bevindt zich naast de ingang tot het appartement en is v.v. van een eigen HR CV combiketel van het merk Nefit. Het complex is onderworpen aan een uitgebreidt woningverbeteringsplan als onderdeel van het energiebesparingsproject Surinamelaan, wat zorgt voor nog meer wooncomfort! Er zijn zodanige isolerende maatregelen genomen dat het appartement energielabel B heeft.

Een eigen berging en parkeren voor de deur maken het helemaal compleet!

Algemeen:
– Beschikbaar per 01 november 2019 (eerder in overleg!)
– Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
– Niet beschikbaar voor woningdelers;
– Gunning eigenaar
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

NB: Suriname is de republiek aan de noordkust van Zuid-Amerika. Tot de onafhankelijkheid in 1975 een autonoom deel van het Koninkrijk der Nederlanden. Suriname heeft 476.000 inwoners verdeeld over 161470 km2 land. Dat resulteert tot een bevolkingsdichtheid van 2,92 inwoners per km2 (Nederland 399 inwoners per km2).