Expats opgelet! Volledig gemeubileerd!

Dit moderne, goed onderhouden volledig gemeubileerd 2 kamer appartement ligt in het prachtig verbouwde (voormalige) schoolgebouw "Nieuw Beekenstein" en heeft een eigen parkeerplaats, een op het zuidwesten gelegen inpandig balkon en een vrijstaande berging.

Het appartement ligt vlakbij de winkelstraat de Leusderweg en op korte loop- of fietsafstand van het centrum van Amersfoort, ziekenhuis, dierenpark en het Centraal Station. Binnen vijf minuten met de fiets in het bos van Landgoed den Treek, de Leusderheide of Soesterduinen en nog sneller met de auto op de snelweg A28. Vele voorzieningen als bibliotheek, diverse scholen, sportaccommodaties en openbaar vervoer zijn in de nabijheid te vinden.

Voor wie een appartement zoekt met de uitstraling van de jaren dertig maar niet zonder de gemakken wil van de moderne tijd, is een bezichtiging van dit appartement zeker de moeite waard.

Indeling:
Begane grond: gezamenlijke entree, hal met trappenhuis en lift.

Appartement: entree, gang met stook/bergruimte en toilet met fontein, open moderne keuken voorzien van een oven, een gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast en een kleine vaatwasser, woonkamer met toegang tot zonnig patio/balkon en laminaatvloer, slaapkamer, badkamer met douchecabine, wastafel en designradiator.

voorzien van dubbele beglazing, nabij de binnenstad gelegen.

Door de hoge plafonds (ca. 3 meter) en de grote raampartijen, een bijzonder licht en charmant appartement!

Bijzonderheden:
– Per 1 oktober beschikbaar;
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd;
– Stenenberging;
– Prive parkeren voor de deur;
– De huurprijs is exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Huurtermijn: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden (i.o.);
– Gunning eigenaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Waarborgsom ter hoogte van een maand huur te voldoen aan eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:. De weg is voor het eerst te zien op de plattegrond van Jacob van Deventer (ca. 1570) en droeg toen ongetwijfeld al de naam Bisschopsweg, aangezien in 1642 wordt gesproken over de ‘oude Bisschopswech’. In de middeleeuwen behoorde het gebied ten zuiden van de Bisschopsweg tot het gerecht van de Utrechtse bisschop, dat wil zeggen dat de bisschop daar de overheidsmacht bezat. Het is niet uitgesloten dat de Bisschopsweg zo werd genoemd omdat in die vroege tijden ook de weg zelf tot het gebied van de bisschop van Utrecht behoorde. Ook is weleens geopperd, dat de Bisschopsweg ouder is dan Amersfoort en het oosten van het land met de stad Utrecht verbond. Jacob van Campen kreeg in 1644 toestemming om het deel van de weg langs Randenbroek op te heffen; voortaan liep de Bisschopsweg dood bij de beek. Het gedeelte tussen de tegenwoordige Hendrik van Viandenstraat en de beek werd tot in 1914 naar blekerij De Luiaard ook wel Achter Luiaard genoemd. In 1928 werd de weg doorgetrokken langs Randenbroek.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.