Op een leuke locatie, in de groene wijk ’t Vliet, ligt deze goed onderhouden eengezinswoning met berging en tuin op het westen. De woning beschikt over een gezellige tuingerichte woonkamer, een nette keuken voorzien van inbouwapparatuur en op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Op korte afstand bevinden zich diverse voorzieningen zoals scholen, sportfaciliteiten en opstappunten ten behoeve van het openbaar vervoer.

De indeling is als volgt:

Entree, ruime hal met toiletgelegenheid, meterkast en trapopgang, gezellige tuingerichte woonkamer en toegang naar de zonnige achtertuin (west), keuken en voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een vaatwasmachine, gasfornuis en een afzuigkap. De achtertuin beschikt over een houten tuinberging. De gehele woonkamer wordt wit geschilderd overgedragen.

1e verdieping: overloop met berkast, kast voor de wasmachine en c.v.-ketel.
De verdieping beschikt over drie slaapkamers, de ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning, twee slaapkamers aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad en tweede toilet.

Algemene informatie:
– de woning wordt volledig gestoffeerd opgeleverd.
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder
– Voorbehoud gunning eigenaar.
– Huurperiode: 24 maanden.
– Waarborgsom 1 maand
– Per 15 oktober 2019 beschikbaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.