Een prachtige huurwoning beschikbaar in dit unieke en vooral mooie complex nabij het centrum. Comfortabel en luxe 2-kamer appartement op zeer gunstige en aantrekkelijke centrumlocatie! Het appartement met een woonoppervlak van ca. 62 m2 biedt u onder andere:

Let op! De woning is voorzien van een prachtige moderne pvc vloer en de wanden zijn strak afgewerkt.
De foto’s zijn van de oplevering vanaf de bouw. Nieuwe foto’s volgen spoedig.

Locatie:
Wonen op deze locatie biedt alle voordelen van het Centrum. Zo treft u het Centraal Station op loopafstand, als ook de historische binnenstad, horecagelegenheden en het onlangs gebouwde Eemplein met Albert Heijn en diverse andere winkels. Ook treft u schuin tegenover de nieuwe Pathé Bioscoop. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de invalswegen en op loopafstand (4 min.) van het Centraal Station. Door de centrale ligging van Amersfoort is ook de rest van Nederland vlakbij. Hoewel de locatie tegen de binnenstad ligt is het er opvallend rustig, alsof de stad wordt buitengesloten. Op 2 minuten lopen van de gezellige binnenstad heeft u alle voorzieningen van de stad, winkels, restaurants, bioscoop en theater, binnen handbereik.

Luxe keuken in lichte, neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten een combi- magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast met vriesvak.

Luxe badkamer voorzien van vloerverwarming en inloop douche, wastafel met opbergkast er boven, toilet en een aparte afgesloten wasruimte.

Parkeren is ondanks de centrale ligging geen enkel probleem door de eigen garage in de onderbouw en voldoende parkeergelegenheid in de omgeving voor uzelf en uw gasten.

Kortom een heerlijke woning die u zo kunt betrekken.

Indeling appartement:
Entree, hal, gang met aan uw linkerzijde toegang tot de slaapkamer van ca. 12m2.
Aan uw linkerzijde stook- wasruimte, badkamer voorzien van vloerverwarming, wastafel, inloopdouche en toilet.
Lichte woonkamer met fraai uitzicht van ca. 26 m2 voorzien van half openkeuken .
Aangrenzend aan de keuken twee openslaande deuren naar het riante open balkon op het zuidwesten, wat wilt u nog meer?

Algemene informatie:
– toplocatie;
– eigen berging;
– beschikbaar per 1 oktober 2019;
– servicekosten incl. privé parkeerplaats in de onderbouw € 85,- per maand; (verplicht afname)
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– gunning eigenaar;
– huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor onbepaalde tijd beschikbaar;
– waarborgsom 1 maand huur te voldoen aan eigenaar;
– geen huisdieren en niet rokers geven de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

N.B. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.