Dat het prachtig wonen is in het Leusderkwartier, is algemeen bekend. Dat wordt met dit appartement op de twee bovenste woonlagen alleen maar bevestigd. Vanuit de Keesomstraat wandel je zo de bossen van Landgoed Nimmerdor in. Het gezellige winkelgebied De Leusderweg ligt op loopafstand. De oude binnenstad van Amersfoort en het NS station zijn slechts 10 minuten fietsen. Voor de auto zijn de aansluitingen op de A1 en de A28 nabij.

Dan het appartement dat als volgt is ingedeeld:
Door de entreedeur van het afgesloten centrale trappenhuis (met intercomsysteem) kom je via de trap bij de voordeur. Hal met toegang tot de woonkamer, eetkamer met keuken en het toilet. Via de eetkamer bereikt u middels een trap de slaapkamer met kastruimte en de badkamer.

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer en gordijnen opgeleverd;
– Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
– Beschikbaar per 01 oktober 2019;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Meubels zijn, in overleg, ter overname;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!