Keurig onderhouden en ruim 3-kamer hoekappartement gelegen op de tweede verdieping met balkon, een eigen parkeerplaats en aparte berging in de onderbouw.
Het appartement bevindt zich in een kleinschalig complex en heeft een mooi uitzicht. De ligging is zeer fraai nabij het centrum van Amersfoort, Randenbroekerbos, winkelcentrum Euterpeplein, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Via de entree met trappenhuis en brievenbussen bereikt u het op de
tweede verdieping gelegen appartement.

Indeling:
Entree/hal, toilet met fonteintje, meterkast met opstelling CV combiketel. Royale, lichte woonkamer met mooie raampartij en een nette open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het royale balkon waarop in de middag en avond zon staat. Twee slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van vaste wastafel, douchehoek en wasmachine-aansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

Kortom: dit leuke appartement is zeker een bezichtiging waard!

Voorwaarden:
• Gunning eigenaar
• Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24;
• Waarborgsom;
• Prive parkeerplaats en berging;
• Beschikbaar per 02 december 2019;
• De woning wordt met o.a. vloer opgeleverd;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek

NB:” Van der Glashof ” Jan Roelof van der Glas, 1879-1972, Nederlands componist. Werd in 1923 kapelmeester van het Stafmuziekkorps van het vijfde Regiment Infanterie in Amersfoort. Componeerde vele muziekstukken voor harmonie, fanfare, koren en opera. Zijn muziek geniet nationale en internationale bekendheid.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend