Op een prachtige centraal gelegen locatie in Amersfoort staat dit onder architectuur verbouwde herenhuis uit 1898 waar op de tweede etage een appartement beschikbaar komt. Met het stadshart van Amersfoort en het NS station, Amersfoort Centraal, op loopafstand. De locatie is op alle manieren goed te bereiken en beschikt over een eigen parkeerplaats buiten de kantoortijden. Ook de openbare weg biedt voldoende parkeergelegenheid. Het overige gedeelte van het pand is momenteel in gebruik als kantoorpand.

Beschrijving tweede etage:
Prachtige ruimte met een vrij hangende entresol, waarop zowel geslapen als ontspannen kan worden. Deze entresol moet u gezien hebben om een voorstelling te kunnen maken van wat hier allemaal mogelijk is. Een zeer inspirerende ruimte, prachtig ontworpen en afgewerkt en bovendien een geweldig uitzicht over de omgeving.

De speelse woonkamer beschikt over een zijkamer welke voor velerlei doeleinden te gebruiken is en heeft in het midden een trap naar de entresol. De verdieping beschikt verder over een nieuw aangelegde half open keuken v.v. diverse apparatuur, een heerlijk balkon, een eigen modern toilet, nieuw aangelegde badkamer met wasmachine aansluiting, wastafel met spiegel, douchehoek met douchewand en designradiator. Alles modern en in lichte kleurstelling.

Kom je kijken? Een afspraak is zo gemaakt!
Algemene informatie:
– parkeren incl. na kantoortijden;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (inclusief aanwezige vloer en wandafwerking);
– Energievoorzieningen middels meters;
– Beschikbaar per 01 oktober 2019;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden rekening dient te worden gehouden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten, bij voorkeur een rustig en werkend één- of tweepersoonshuishouden;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.