Op een geweldige locatie tegen de prachtige binnenstad van Amersfoort worden 200 appartementen en enkele stadswoningen gebouwd. De Stadskeerkring wordt omringd door voorzieningen die het wonen op deze plek zeer aangenaam maken. Comfortabele ruime appartementen die luxe zijn afgewerkt en bovendien geheel gasloos, dus klaar voor de toekomst.

Dit ruime 3-kamer appartement is van alle gemakken voorzien. De ruime living met een zeer complete keuken en de twee slaapkamers hebben vloerverwarming. Naast een moderne badkamer is er een separate ruimte voor de wasmachine en droger. Tevens beschikt de woning over een separaat toilet. De loggia biedt voldoende ruimte om beschut te genieten van het uitzicht. Alle woningen en appartementen hebben een uitstekende energieprestatie en zijn gas loos, mede door warmte-/koude opslag (wat zorgt voor warmte in de winter, en koelte in de zomer) en zonnepanelen. Rondom de gebouwen is voldoende parkeergelegenheid voor je auto, elk appartement heeft een eigen parkeerplaats.

Echt álles bij de hand:
Lekker uit eten, genieten op een terras, snel op weg naar andere streken, heerlijk shoppen, uitwaaien in de natuur of een leuke culturele ervaring. Eigenlijk is het te veel om op te noemen welke mogelijkheden Stadskeerkring allemaal biedt. En dat vaak op loop- of fietsafstand. Hier woon je centraal tegen de historische binnenstad van Amersfoort.

Algemene informatie:
– Gelegen op de bovenste vijfde verdieping;
– Gebruiksoppervlakte ca. 94 m²;
– 2 slaapkamers;
– Parkeerplaats op maaiveld voor de deur;
– De woning wordt inclusief vloer en strakke wanden opgeleverd;
– Energievoorzieningen en belastingen op eigen naam gebruiker;
– Beschikbaar per 1 februari 2020;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, in eerste instantie tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De evenaar is net als de keerkring een breedtecirkel op het aardoppervlak.