Topligging! Een zeer verrassend, nabij de binnenstad gelegen 5- kamer hoekappartement (ca.100 m2) binnen een gerenoveerd kleinschalig complex met fraai uitzicht over omliggend groen en direct aan de achterzijde grenzend aan de Flierbeek. Om de hoek bevindt zich het park Randenbroek, winkelcentrum Euterpeplein en ook het NS- station en diverse uitvalswegen zijn in de nabijheid te vinden. Naast een berging in de onderbouw beschikt dit appartement over een grote berging op de bovenste verdieping en grotendeels voorzien van dubbelle beglazing.

De indeling is als volgt: overdekte, centrale entree met berging en vernieuwt intercom/brievenbus tableau, verzorgd trappenhuis met op de 1e verdieping het appartement.

Indeling appartement: entree, toilet( nieuw feb 2015), hal welke toegang geeft aan meerdere ruimten waaronder de badkamer (nieuw feb 2015), de moderne keuken (nieuw feb 2015) voorzien van 4- pits gascomfort met oven, rvs afzuigkap en koelkast en toegang balkon.
De sfeervolle en royale woonkamer met aparte zijkamer heeft een heerlijke lichtinval, biedt veel privacy en geeft toegang tot het 2e riante balkon op het zuiden.

Op de bovenste verdieping is er een extra tweede berging voorhanden met elektra en daglichttoetreding. Hierdoor is deze ruimte voor meerdere doeleinden geschikt. Voor de deur is er volop parkeergelegenheid.

Algemene informatie:
– de woning wordt kaal opgeleverd(zonder vloer!, vloer op de foto’s is ter overname van huidige huurder);
– energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 15 oktober 2019;
– Gunning eigenaar, inkomensnorm van toepassing;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor onbepaalde tijd beschikbaar.
– Waarborgsom

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Adrianus Valerius, gelatiniseerde versie van Adriaen Valéry, ook Adriaen Valerius (Middelburg tussen 1570 en 1575 – Veere op 27 januari 1625) was een Nederlandse dichter en componist. Valerius kennen we tegenwoordig het best dankzij zijn gedichten over het land- en burgerleven en zijn geuzenliederen die verhalen over de Tachtigjarige Oorlog. Valerius’

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.