Mooi, licht en ruimtelijk ingedeeld 4-kamer appartement in het Bergkwartier. Het betreft een keurig verzorgd appartement. Het gehele appartement is voorzien van dubbel glas en een eigen cv-systeem. Wanden, vloeren en plafonds zijn netjes afgewerkt. Dit appartement is gemakkelijk te betrekken!

De locatie is een van de opvallende kenmerken van dit fijne appartement, omdat je je volledig in het groen bevindt. Het Bergkwartier is de mooiste en groenste wijk van de stad, om je heen kun je genieten van de mooie lanen, de prachtige villa’s en de vele bomen en groenvoorzieningen in de wijk. Het appartement grenst aan Klein-Zwitserland, een mooi wandelgebied binnen de wijk. Verder zit je op slechts 1,8 kilometer van de binnenstad en op 500 meter afstand tref je winkelcentrum De Leusderweg. Sportvoorzieningen en openbaar vervoer zijn er volop in de directe omgeving. Het Centraal Station bevindt zich op 9 minuten fietsafstand. Het Bergkwartier grenst tegen het buitengebied van Amersfoort aan, daar tref je natuurgebieden als Den Treek en de Leusderheide.

Indeling
Begane grond
Binnenkomst in de centrale hal op de begane grond, met aan de voorzijde de brievenbussen en bellen. De centrale hal verleent tevens toegang tot de berging. Het trappenhuis brengt je de tweede verdieping, waar het appartement is gelegen.

Tweede verdieping
Je komt het appartement binnen in de hal met toegang tot diverse vertrekken in het appartement, te starten in de woonkamer.

De woonkamer is voorzien van een mooie grote raampartij, die garant staat voor een uitstekende lichtinval en een vrij uitzicht over de woonomgeving. Daarnaast biedt de woonkamer meer dan voldoende ruimte voor het creëren van een comfortabele zithoek. De zijkamer is momenteel in gebruik als eetkamer, maar een eventuele slaapkamer, hobbyhoek of thuiswerkplek behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Vanuit de zijkamer is tevens het balkon bereikbaar.

Verder is het gehele appartement instapklaar en zeer verzorgd afgewerkt met een kwalitatief goede laminaatvloer, strak stucwerk en rustige kleuren; een uitstekende basis om op voort te borduren met jouw woonwensen!

In de gesloten keuken staat een zeer net en bovenal functioneel keukenblok in rechte wandopstelling. Aan overzijde is een extra werkblad geplaatst, met daaronder ruimte voor bijvoorbeeld de koelkast en wasapparatuur. De keuken verleent tevens toegang tot het tweede balkon. Buiten eten, kookgeurtjes verdrijven of een kratje bier koud zetten… alles kan!

Verder telt het appartement nog twee slaapkamers. Beide vertrekken zijn van goed tot ruim formaat en genieten aan aangename lichtinval.

Zoals verwacht is ook de badkamer keurig netjes en voorzien van een wastafel en een douchehoek. Het toilet is een aparte ruimte, gelegen in de hal. Direct naast het toilet bevindt zich de stookkast.

Balkon
Met maar liefst twee balkons is er altijd wel een aangenaam plekje in de zon óf schaduw te vinden. Het balkon aan de woonkamerzijde is gelegen op het zuidwesten, het balkon aan de keukenzijde op het noordoosten. Daarnaast bieden beide balkons ruimte voor het plaatsen van een gezellig zitje.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per 15 januari 2020 (i.o.);
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode minimaal 12 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Kapelweg; Deze weg was tot november 1923 onderdeel van de Appelweg (zie aldaar). Als gevolg van de stedenbouwkundige ontwikkeling van Amersfoort werd de Appelweg op verschillende plaatsen doorsneden en werd andere naamgeving noodzakelijk. De naam werd gekozen omdat deze ook al in het verleden in gebruik zou zijn geweest. In de bronnen is daarover echter niets te vinden. Niet uitgesloten is, dat de naam Kapelweg soms werd gebruikt omdat de weg min of meer in de richting van de (verdwenen) kerk van Oud-Leusden leidt.