Dit 2-kamer appartement van circa 70 m², met ruim balkon, is gelegen aan de achterzijde van een kleinschalig appartementencomplex (bouwjaar 1980) in het geliefde Leusderkwartier, op loopafstand van bosgebieden Nimmerdor en Den Treek. In het souterrain bevindt zich een berging en achter het gebouw is er parkeergelegenheid voor één auto per appartement.

Indeling: entree, voorportaal met bellentableau, afgesloten portiek, toegang tot trapportaal en lift.

2e verdieping: gang, entree appartement, hal, meterkast, berging/stookruimte (Bosch combiketel, bouwjaar 2013) met voldoende ruimte om eventueel tevens de wasmachine te plaatsen, toilet (2012), ruime woonkamer met open keuken (totaal 35 m²), schuifpui naar balkon (7 m²) v.v. vaste kastruimte, ruime slaapkamer (15 m²), inpandige badkamer (6 m²) met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.

De woning is goed onderhouden en grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.
In het souterrain bevinden zich de bergingen en de garages. Bij dit appartement hoort een inpandige berging en een vaste parkeerplaats.

Voor wie op zoek is naar een tijdelijk appartement nabij uitvalswegen, openbaar vervoer, stadscentrum en ook wil genieten van het groen is dit appartement zeker een bezichtiging waard!

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per 1 november 2019;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: De Arnhemseweg is zo genoemd omdat de straat tenminste vanaf omstreeks 1823 onderdeel was van de straatweg naar Arnhem. Die volgde in Amersfoort het beloop van de eeuwenoude Leusbroeker- of Bavoortseweg, die al ingetekend staat op de kaart van Jacob van Deventer (ca. 1570). In 1823 komt deze weg voor als Nieuwe Straatweg.