Aan de rand van het historische centrum van Amersfoort bevindt zich dit 2-kamer appartement. Sint janskerkhof is op enkele minuten loopafstand van winkels, restaurants, cafés en terrasjes maar biedt ook de rust voor een aangenaam woonplezier. Ook het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen zijn zeer nabij gelegen. De woning is heerlijk licht en gedeeltelijk voorzien van dubbelglas. De ruime berging van ca. 10 m2 is vanuit de tuin toegankelijk.

Loopt u mee?
Centrale hal met intercominstallatie. Er is een centrale entree met het trappenhuis en de toegang naar het appartement. De woonkamer is bijzonder licht door 2 grote ramen en tuindeur waarmee u toegang krijgt tot het terras/tuin. De nieuwe luxe open keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur (vaatwasser, magnetron/oven, koelkast, afzuigkap en inductiekookplaat) en grenst aan de woonkamer. De opstelling van de CV-ketel is in een praktische bergkast. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer van 15,5 m2. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine/drogeraansluiting. Het nieuwe toilet is separaat.

Bijzonderheden;
– Gelegen in de binnenstad, maar toch een zeer rustige locatie met veel privacy;
– Gelegen nabij het groene stadspark (Plantsoen Oost);
– Zeer ruime berging grenzend aan woning/tuin. Separate ingang achterom;
– Woonoppervlakte: 60 m2 (appartement) + 10 m2 (berging) + 33 m2 terras/tuin.

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd incl. nieuwe badkamer, toilet, keuken, vloer en wandafwerking.
– Beschikbaar per 15 november 2019;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Huurperiode: in eerste instantie maximaal 24 maanden en aansluitend onbepaalde tijd;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Deze naam gaat terug op de kapel gewijd aan Sint Jan de Evangelist en Sint Jan de Doper die hier in 1388 werd gebouwd. Bij deze kapel vestigden de Broeders van het Gemene Leven hun St. Jansconvent (1442). Een deel van het Sint Janskerkhof werd in de zeventiende eeuw als veemarkt in gebruik genomen, vandaar de naam Beestenmarkt