COMPLEET GEMEUBILEERD!
Binnen het project " Lekker wonen op de Berg" is dit type misschien wel de meest gewilde. Dit fraaie maisonnette appartement op de tweede woonlaag ligt in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg.

Het is een prachtig, ruim en licht appartement en door de verplaatsing van de keuken is de woonruimte opvallend groot. Zowel binnen als op het westelijk gelegen balkon is genieten het sleutelwoord. De L-kamer met opvallende open keuken is echt een ruimte zoals die in dit segment zelden te zien is. Naast de woonkamer bevindt zich nog een slaapkamer annex werkkamer welke ook toegang geeft tot het zonnige balkon. Hier is thuiskomen elke dag een feest, een rustige en stijlvolle omgeving waar wonen weer echt bijzonder kan zijn.

Vanzelfsprekend werd er ook aandacht besteed aan een strakke wand- en dito vloerafwerking. Er is een trap naar de verdieping waar een loft-achtige slaapkamer werd gerealiseerd. De wetenschap dat vergelijkbare appartementen hier twee kamers hebben geeft aan dat ook hier ruimtelijkheid de basis was voor de verbouwing. Een strakke badkamer op deze woonlaag complementeert het geheel.

De ligging ten opzichte van station, uitvalswegen en stadscentrum zijn zonder meer gunstig te noemen. U wandelt op uw gemak naar het station en als u met uw auto het "bos" uitrijdt zit u zo op de A-28. Dankzij de bouwwijze en ruime grasvelden aan de voor en achterzijde is dit appartement zonder meer uniek te noemen.

Nieuwsgierig geworden? Kijken mag!!

Algemeen:
– Beschikbaar per 15 november 2019;
– Woonoppervlak ca. 90m2;
– De woning wordt gestoffeerd en compleet gemeubileerd opgeleverd;
– Waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden;
– Energievoorzieningen gas/water/elektra gemuteerd op naam huurder;
– Gunning eigenaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert:
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

N.B. Marie Willem Frederik Treub, 1858-1931, Nederlands econoom en liberaal staatsman; Tweede Kamerlid 1904-1913 en 1918-1921; minister van Landbouw, Handel en Nijverheid 1913-1914, minister van Financiën 1914-1916 en 1917-1918.
Raadsbesluit nr. 367 van 21 december 1956

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend