** VOL GEBOEKT **

HOEKWONING met DIEPE TUIN (ca. 10 MTR) voorzien van BERGING en ACHTEROM. Deze woning is gelegen op een mooie locatie, met aan de voorzijde vrij uitzicht op een perceel van ca. 110m² in de wijk ’t Vliet. Centraal nabij diverse faciliteiten als winkels, scholen, openbaar vervoer etc.

Indeling:
Entree, hal met meterkast, trap naar de verdieping, toiletruimte met toilet en fonteintje. Ruime lichte woonkamer, de woonkamer is tuingericht en voorzien van bergkast en deur naar de tuin. Half open keuken met keuken geplaatst in hoekopstelling. De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen met vrij uitzicht over groenstrook.
Keuken is voorzien van afzuigkap.
Apparatuur is voor de huurder zelf, er is een gasfornuis en een afwasmachine ter overname van de huidige huurder.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douchehoek, vaste wastafel en 2e toilet.

2e verdieping:
Bereikbaar middels vaste trap. Zolder met cv-opstelling en aansluitpunten voor wasmachine. Er is een 4e en 5e slaapkamer gerealiseerd en een overloop.

Algemene informatie:
– De woning wordt kaal verhuurd, aanwezige vloer boven blijft achter maar behoort niet tot het gehuurde, begane grond laminaatvloer is ter overname;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Per 02 december 2019;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden, voor onbepaalde tijd beschikbaar;
– Waarborgsom 1 maand huur te voldoen aan eigenaar;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Inkomensnorm;
Een bruto inkomen van ca. € 3.860,– p/mnd is vereist alsmede een vaste aanstelling – wij nemen 100% van een hoofdinkomen en 50% van een 2e inkomen mee. Leningen e.d. worden van het inkomen afgetrokken. Zelfstandig ondernemers dienen 2 volledige jaarcijfers te overhandigen opgesteld door een officiële boekhouder of accountant alsmede minimaal een dubbele waarborgsom.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!