** VOL GEBOEKT**

De compleet afgebouwde en super energiezuinige appartementen zijn gelegen aan de Leusderweg. Aan het stukje Leusderweg tussen de binnenstad en een van de authentiekste winkelstraten van Amersfoort. De Leusderweg is levendig en heeft een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als gerichte aankopen. Handig als je weinig tijd hebt, want alles zit op loopafstand. Bovendien ligt deze locatie aan de Leusderweg heel dichtbij het stadscentrum. Maar is ondanks de centrale ligging erg goed te bereiken via de Kersenbaan, de snelwegen en vanaf de stadsring. Op loopafstand van het station, openbaar vervoer, midden in het centrum van de levendige stad Amersfoort.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en is een ruim 2-kamerappartement. Het appartement heeft een groot lekker licht woongedeelte met een gescheiden keuken. Het woongedeelte geeft toegang tot het balkon (ca. 5m2) waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Aan de straatzijde zijn de appartementen daar waar nodig voorzien van geluidwerende ventilatievoorzieningen. Aan de slaapkamer zit nog een bergingsruimte dat mooi gebruikt kan worden om de wasmachine en droger neer te zetten. Maar het kan bijvoorbeeld ook als kledingkast ingericht worden. Bovendien heeft dit appartement een mooi hoog plafond. Doordat het appartement in een punt loopt, is het een meter hoger en dit versterkt het gevoel voor ruimte en licht nog eens extra.
Waar vind je nog zo’n compleet appartement op zo’n toplocatie?

Woningspecificaties
• Oppervlakte woning: 56 M²
• Verdieping 3
• Eigen berging (nr. 4) op de begane grond
• Kosten parkeerplaats € 50,- (verplichte afname). Deze is volledig afgesloten en met een afstandsbediening toegankelijk
• De beglazing op de zuidzijde is voorzien van geluidswerend glas

Bovendien krijgen alle appartementen een videofoon-installatie, zodat je op afstand kunt zien voor wie je de deur open doet. Waar vind je nog zo’n compleet appartement op zo’n toplocatie?

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per 02 december 2019;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

NB. Leusderweg;
Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.