Vlakbij het centrum van Amersfoort gelegen, heerlijk nieuw fris gerenoveerd 4-kamer appartement. Het ligt op de 1e verdieping en heeft een ruim balkon op het zuidwesten, een portiek berging en berging op de begane grond, tevens gelegen aan de rand van de groengordel in de woonwijk Liendert, naast het Hogewegkwartier en het (nieuwe)
zwembad.

Je woont in een rustige omgeving met veel groen van het park dat achter het complex is gelegen. Voor de deur vind je voldoende openbare parkeerplaatsen en de ligging is zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen.

De indeling:
Vanuit de centrale hal is het appartement per trap bereikbaar. Via een portiek met 2 appartementen komt u binnen in de ruime en lichte hal van het appartement. Van hier uit komt u in de royale woonkamer welke toegang biedt tot het heerlijke ruime en goed op de zon liggende balkon en de naast gelegen eetkamer. Daarnaast zijn er nog 2 ruime slaapkamers. De keuken, voorzien van vaatwasser, afzuigkap, fornuis, koel/vries combinatie en spoelbak, kijkt uit op de groene achterzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Hiernaast is het separate toilet. Tevens is er nog een inpandige berging voorzien van WMA.

Bijzonderheden:
- Afgesloten parkeerterrein achterzijde complex speciaal voor bewoners;
- De woning heeft twee bergingen, naast de voordeur en in de onderbouw;

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per direct;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden-onb.tijd in overleg;
- Exclusief nutsvoorzieningen muv blokverwarming;
- Exclusief gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze woning welke via Govaert Verhuur en Beheer beschikbaar is, bel met ons kantoor op telefoonnummer +31(0)33 – 46 30 950 en wij staan u graag te woord! of neem een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/ onder het tabje “verhuur woningaanbod” waar al onze regulier woningen beschikbaar staan! Tevens kunt u zich gratis inschrijven voor de woningmail en bent u als eerste op de hoogte van nieuw aanbod voordat het op Funda en andere websites staat. U bent dan dus wel een stapje voor! Mocht u dan een woning voorbij zien komen waar u interesse in heeft, adviseren wij u altijd met ons kantoor te bellen om de mogelijkheden met elkaar te bespreken voordat wij een afspraak met u inplannen!

Govaert Makelaardij Verhuur en Beheer, wij hebben het huis op de juiste plek!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.