NIEUWE KEUKEN, BADKAMER, VLOER en strakke wandafwerking!
Vlakbij het centrum van Amersfoort gelegen, heerlijk nieuw fris gerenoveerd 4-kamer appartement. Het ligt op de 1e verdieping en heeft een ruim balkon op het zuidwesten, een portiek berging en berging op de begane grond, tevens gelegen aan de rand van de groengordel in de woonwijk Liendert, naast het Hogewegkwartier en het (nieuwe)
zwembad.

Je woont in een rustige omgeving met veel groen van het park dat achter het complex is gelegen. Voor de deur vind je voldoende openbare parkeerplaatsen en de ligging is zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen.

De indeling:
Vanuit de centrale hal is het appartement per trap bereikbaar. Via een portiek met 2 appartementen komt u binnen in de ruime en lichte hal van het appartement. Van hier uit komt u in de royale woonkamer welke toegang biedt tot het heerlijke ruime en goed op de zon liggende balkon en de naast gelegen eetkamer. Daarnaast zijn er nog 2 ruime slaapkamers. De keuken, voorzien van vaatwasser, afzuigkap, fornuis, koel/vries combinatie en spoelbak, kijkt uit op de groene achterzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Hiernaast is het separate toilet. Tevens is er nog een inpandige berging voorzien van WMA.

Algemene informatie:
– Afgesloten parkeerterrein achterzijde complex speciaal voor bewoners;
– De woning heeft twee bergingen, naast de voordeur en in de onderbouw;
– De woning wordt met nieuwe vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op eigen naam muv blokverwarming;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per 08 november 2019;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, met minimaal 12 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.