EXPATS OPGELET!

In een prestigieus deel van Amersfoort, gelegen aan de rand van villawijk Zielhorst-Park heeft u vanuit het zelfstandige appartement (ca. 100m2) in een woonhuis uitzicht over Stadspark Schothorst, ruim 112 hectare natuur- en recreatiegebied. Het is alsof de tuin rondom de woning overgaat in een geweldig park. De charme hiervan wordt nog eens versterkt door de rustige ligging aan de verkeersarme straten van deze jonge villawijk.

Indeling:
Eigen entree, hal met toilet, aparte keuken voorzien van magnetron, koelkast, ovenfornuis wasmachine en vaatwasser. Wanneer u verder de woning betreedt komt u in de riant ingerichte woonkamer van circa 45m2. U heeft uitzicht op de grote vijver wat een heerlijk rustig gevoel geeft na een lange dag hard werken.

Daarnaast heeft u de beschikking over een riante slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een kastenwand waar u gemakkelijk spullen kwijt kunt. Ook is deze slaapkamer voorzien van een kantoor/studeer ruimte.
De badkamer met douche is prima en riant.

Er is voldoende parkeergelegenheid op de oprit, stadscentrum Amersfoort op 10 minuten fietsen.

Bijzonderheden:
– uitermate geschikt voor Expats;
– Volledig gemeubileerd van bestek tot linnengoed;
– Beschikbaar bij voorkeur voor een werkend 1-persoonshuishouden;
– Beschikbaar per 02 december 2019;
– Vastbedrag gas, water, elektra, kabel tv, internet en gemeentelijke belastingen wordt voldaan aan de eigenaar, alles is aanwezig. € 200,–;
– Winkels op loopafstand evenals het treinstation Schothorst;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom inclusief voorschotkosten;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.