UITPAKKEN EN METEEN WONEN? Kom kijken!
Dit unieke 3-kamer appartement met voortuin én zonnig terras is gelegen in het bruisende deel van het hippe Soesterkwartier vlakbij het Centraal Station. Op loopafstand bereik je het Eemplein met alle voorzieningen zoals winkels, een bioscoop, de Eemhaven met leuke terrassen & heerlijke restaurants en via de Koppelpoort loop je zo het gezellige centrum in.
Verrassend aan dit appartement is de extra zijkamer (met eigen ingang) met grote raampartijen die de ruimte laat stralen. En…alles is nieuw! Wat wil je nog meer?

Indeling: Via je eigen voortuin kom je in de hal die toegang geeft tot de ruime woonkamer met open moderne keuken. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en een strakke laminaat vloer, gordijnen, verlichting, nieuwe deuren en alle wanden zijn geschilderd. De keuken heeft nieuwe fronten en is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, koel-vries combinatie, combi-magnetron en een vaatwasser. Hoe luxe is dat!? De multifunctionele zijkamer kan als extra slaapkamer, werkkamer of als ‘praktijk aan huis’ gebruikt worden. De moderne badkamer is tot aan het plafond betegeld en heeft een zwevend toilet, inloop douche en een wastafel meubel. De riante slaapkamer met openslaande deuren leiden je naar het terras, gelegen op het zuiden waar je tot laat kunt genieten van het buitenleven. Al deze elementen maken dit appartement tot een feest.

VINTAGE WONEN IN AMERSFOORT? Hier kan het!

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig gebouw dat in 2017 gerealiseerd is. Parkeren kun je achter het complex en voor je fiets is er een algemene berging. Het geheel wordt goed onderhouden en beheert door een actieve VvE. Servicekosten zijn inbegrepen in de huurprijs.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per direct;
– Huurperiode minimaal 12 en maximaal 24 maanden;
– Parkeermogelijkheid op eigen terrein;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Exclusief belastingen;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!