De foto’s zijn van een soort gelijke woning nr. 53 in hetzelfde complex!

Van een schoolgebouw naar een wooncomplex van 18 appartementen. Dit bijzondere project maakt het helemaal waar. In de sfeervolle wijk Soesterkwartier stond tot 2013 een kinderdagverblijf genaamd "de larix" en speelde de kinderen hier dagelijks rond. Vandaag de dag is het omgetoverd tot een gezellig en fantastisch wooncomplex bestaande uit 18 appartementen. Elke woning is bijzonder en uniek in zijn soort. De woningen zijn 40m2, perfect voor éénpersoonshuishoudens.

Het complex is gelegen in een straat nabij de gezellige binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en (sport) voorzieningen zijn in de buurt evenals het Bos Birkhoven, Dierenpark en het Bosbad. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar diverse snelwegen. Parkeren is geregeld en kan op eigen terrein. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
Entree, lichte woonkamer met open moderne keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer bereikt u middels openslaande deur de tuin. Frisse badkamer voorzien van toilet en een douche. Via een trap bereikt u een grote slaap vliering.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1967;
– Woonoppervlakte ca. 45m2;
– Woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Modern en strak afgewerkt;
– Nabij winkels, scholen en het Centraal Station.

Algemeen:
– Beschikbaar per direct;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot van € 100,- voor gas/water/elektra/tv en internet middels tussen meters;
– Servicekosten € 25,- per maand;
– Eenmalige router aanschaf tv en internet € 125,-;
– Waarborgsom 1 maand huur incl. voorschot en servicekosten;
– Woning is geschikt voor 1 persoon;
– Exclusief gemeentelijke belastingen;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-46 30 950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!