Dit comfortabele appartement (bouwjaar 2011) is de ideale starterswoning! In een rustige groene omgeving maar op slechts enkele minuten afstand van de dynamische en sfeervolle Amersfoortse binnenstad, met zijn brede scala aan o.a uitgaansmogelijkheden, winkels, het NS-station en het Eemplein. De woning ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A28.

Het appartement heeft een uitgekiende efficiënte indeling. Een woonkamer waarvan je de brede glaspui (voorzien van warmtewerend glas) met toegang tot het balkon op het heerlijke zuiden. Er is een complete Bruynzeel keuken met een koelkast (met vriesvak), combimagnetron, 4-pits gaskookplaat en een afwasmachine. De badkamer is uitgevoerd met Philip Starck sanitair, waaronder de wastafel, toilet en douche. Voor de wasmachine en de droger is een speciale bergkast. Daarnaast is er nog een bergkast waar ook de CV-ketel is geplaatst. Aan de voorzijde is er een slaapkamer, welke je eventueel gedeeltelijk kunt afschermen voor een ruimtelijker entree van het appartement. Door het gehele appartement heen ligt een fraaie laminaatvloer.

Het appartement vormt onderdeel van een modern gebouw met 46 appartementen. Er is een royale algemene entree met een trappenhuis en een lift. Het appartement is uitgerust met een videofooninstallatie en elektrische thermostaat. Er is een gemeenschappelijke fietsenberging en vrij parkeren achter het gebouw.

Algemene informatie:
– Geschikt voor een éénpersoonshuishouden;
– Beschikbaar per 16 december 2019;
– Huurperiode minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Geen huisdieren en niet rokend genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-46 30 950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: De weg, die voert van Amersfoort naar Amsterdam; volgt voor een klein gedeelte het oude tracé van de Isseltseweg (tussen Berkelstraat en Twentseweg).