Om de hoek van het historisch centrum van Amersfoort is het nieuwbouwproject De Orion gerealiseerd. In de Orion woon je in een groene, bomenrijke wijk vlakbij het Valleikanaal en de sportvelden. In een gemoedelijke buurt op slechts een steenworp afstand van het centrum, met snelwegen en openbaar vervoer binnen handbereik.

Wij bieden je een van alle gemakken voorzien en zeer ruim opgezet appartement aan. Het betreft het grootste type van de Orion en biedt je een prachtig uitzicht over het Valleikanaal. Het appartement is gelegen op de 8e verdieping, is ca. 99m2 groot met twee slaapkamers en een heerlijk terras. Het appartement is nieuw opgeleverd met een hoogwaardig afgewerkte badkamer en een luxe keuken compleet met inbouwapparatuur. Een eigen parkeerplaats in de parkeergarage maakt tevens deel uit van het gehuurde.

Indeling:
– Ruime woonkamer ca. 38 m²;
– Complete open keuken met inbouwapparatuur;
– Twee slaapkamers (ca. 16 m² en 9 m²);
– Luxe design badkamer met hoogwaardig sanitair (7 m²);
– Berging met ruimte voor wasmachine en droger;
– Separaat toilet;
– Eigen terras met schuifpui (9 m²);

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd;
– Beschikbaar per 16 december 2019;
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Huurperiode minimaal 12 maande, maximaal 24 maanden;
– Huur parkeerplaats € 50,- per maand, verplichte afname;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Geen huisdieren en niet rokenden genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers/vrienden of studenten;
– Vloer ter overname van huidige huurder.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Orion, Dit sterrenbeeld bevindt zich bij de Melkweg ten zuiden van Tweelingen en Stier. In noordelijke streken is dit typische wintersterrenbeeld in het zuiden te vinden in de avonduren van januari en februari. Orion was de zoon van Poseidon die zich aan Merope vergreep daarvoor werd gedood en tot sterrenbeeld gemaakt.