GEMEUBLIEERD DRIE KAMER APPARTEMENT NABIJ CENTRUM

Zeer luxe afgewerkt 3 kamer appartement van 61 m2 met ruim balkon en lift, gelegen op de 6e etage in het luxe 45 High in het "Manhattan van Amersfoort": het nieuwe Eemkwartier, direct bij de haven, het stadscentrum en Centraal Station. Op de begane grond bevinden zich ook een grote gezamenlijke fietsenberging alsmede een fraai aangelegde gemeenschappelijke binnentuin. Het gebouw is ook in de hoofdentree en overige algemene ruimten prachtig afgewerkt en ademt een luxe sfeer uit. Bouwjaar 2012.

Indeling: entree / hal met 5 luxe paneeldeuren zonder bovenlichten, uitgebreide meterkast en videofoon-installatie. living bestaande uit een zitgedeelte, hoge aluminium raampartij (draai-kiep). Toegangsdeur naar ruim balkon met glazen balustrade (noord-westen), waar u na het werk heerlijk van de zon kunt genieten. Van hieruit kijkt u uit naar het stadspark en de Eemhaven. Het eetgedeelte bevindt zich bij de luxe open hoekkeuken in hoogglans met hoog aanrechtblad (cesarstone), vaatwasser, keramische kookplaat, recirculatiekap, combi-magnetron en koelkast. Via de woonkamer kunt u de tweede (slaap)kamer bereiken.

Fraaie slaapkamer, voorzien van "walk-in closet" over de volle breedte met dubbele schuifdeuren van steigerhout en inzetkasten. Luxe badkamer met mozaïek tegelvloer, grote glazen inloop-stortdouche, dubbele wastafel met meubel en klassieke spiegel (i.o.). Wasruimte met opstelling warmtepomp.

Algemeen: het gehele appartement is voorzien van een luxe donkere gietvloer met vloerverwarming en gladde stuukwanden met hoge plinten. Kortom een appartement in nieuwstaat met een zeer fraai interieur gelegen in een prachtig gebouw op een toplocatie met eigen parkeerplaats. Wordt dit uw nieuwe droomhuis?

Algemene informatie:
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per direct;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!