GEMEUBILEERDE WONING, IN OVERLEG GESTOFFEERD.

Aan ruimte geen gebrek!

Een ruime en comfortabele woning in een kindvriendelijke buurt. Zo laat deze eengezinswoning aan de Duifpolder 46 zich het best omschrijven.
De architectuur van de woningen in dit deel van de nieuwbouwwijk Vathorst is modern, maar dan wel met een warme uitstraling. De gele steen en de donkere uitstekende stenen, geven de gevel iets speels. Een betegelde voortuin voert u naar de voordeur. Deze geeft toegang tot de hal van de woning met daar het toilet de meterkast en de trap naar de eerste etage.

De woonkamer is een fijne plek in het huis. Vanwege de lichtinval oogt de kamer nog ruimer en de hoge raampartijen met openslaande deuren geven een uitzicht op de achtertuin. De houten vloer zorgt hier voor een warme uitstraling. Aan de voorzijde biedt de open keuken zicht op de voortuin en de rustige en kindvriendelijke straat. Deze hoek opgestelde keuken is verder uiteraard van alle gemakken voorzien.

Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft een ligbad met jacuzzifunctie, een tweede toilet en een wastafel. Een mooie laminaatvloer is over de gehele etage doorgelegd. Het voordeel van een plat dak is dat u over een complete tweede verdieping beschikt. Hier zijn nog twee kamers. Ook staat hier een wasmachine. De gehele woning verkeert in een uitstekende staat.

De tuin op het zuiden beschikt over een berging en achterpoort. Hoewel we nu de winter zitten kunt u zich nu al verheugen om straks in het voorjaar lekker buiten te zitten. En u heeft vrij uitzicht.

De Duifpolder is een kindvriendelijke straat en alle denkbare voorzieningen zijn hier binnen handbereik. Zo vindt u er het Bronpark, zijn er diverse speeltuinen en natuurlijk het Park der Tijden. Kortom, aan ontspanningsmogelijkheden geen gebrek. De nieuwe wijk ligt verder gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en met de auto bent u zo op de A1 of A28.

Algemene informatie:
– De woning wordt gemeubileerd opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per direct;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!