GEMEUBILEERDE WONING BESCHIKBAAR TOT UITERLIJK 21 APRIL 2020

RECREATIEWONING (2001), BARCHMAN WUYTIERSLAAN 81’24’ AMERSFOORT

Aan de westrand van Amersfoort, dus aan de rand van de uitgestrekte natuurgebieden tussen Amersfoort, Soest en Soesterberg, temidden van veel groen en toch op slechts enkele fietsminuten van het station en het centrum van de stad, ligt het luxe Countryclub Midland Parc. Een luxe, ruim opgezet en van veel groen voorzien bungalowpark met prachtige stenen vakantiehuizen.
Eén van deze huizen, van het type Valk, bieden wij nu te huur aan voor een periode van maximaal 3 maanden. Het huis ligt op een mooie, rustige plek, niet te ver van de ingang van het park. Het heeft een prettige tuin op het zuiden met veel groen en o.m. twee parkeerplaatsen. Het woonoppervlak is vergroot door een praktische, geheel afsluitbare veranda, die zelfs in de winter goed te gebruiken is als extra woonruimte.

De hal van het huis heeft mooie grote ramen en is daardoor lekker licht. Vanuit de hal loopt u de woonkamer in, die mooi hoog is doordat je het lessenaarsdak van onderaf kunt zien. In de woonkamer ligt een mooie, praktische laminaatvloer. Vanuit de woonkamer loop je via de schuifpui de grote veranda (3 bij 6 meter!) op, die in de zomer helemaal open gemaakt kan worden, maar in de koudere seizoenen afsluitbaar is zodat je er het hele jaar gebruik van kunt maken.
In de woonkamer is ook de moderne keuken, voorzien van allerlei apparatuur. Een gaskookplaat met afzuigschouw, een afwasmachine, een koelkast en drieladen-vrieskast en een combinatie magnetron-oven zorgen ervoor dat de keuken rustig compleet genoemd kan worden.
Verder is er in het huis een mooie badkamer, met hoekbad, douchecabine, wasmeubel en toilet, alles in een moderne, neutrale kleurstelling.
De grote slaapkamer grenst aan de hal en is, door het weghalen van een gangetje, heel mooi ruim geworden! De ramen aan beide kanten zorgen voor optimale lichtinval. Aan de slaapkamer grenzen verder nog een berging en een kleinere slaapkamer welke niet mee verhuurd wordt.

Bijzonderheden:
– Prachtige ligging in het groen, vlakbij veel recreatievoorzieningen!
– Woonoppervlakte ca. 60 m2, inhoud ca. 200 m3, perceel ca. 328 m2;
– Bouwjaar 2001, goed onderhouden, prima geïsoleerd;
– Gas en elektra rechtstreeks van de nutsbedrijven, vuilafvoer door de gemeente;

Algemene informatie:
– De woning wordt compleet gemeubileerd opgeleverd;
– Gas en elektra op naam huurder rechtstreeks van de nutsbedrijven, gebruik water inclusief, vuilafvoer door de gemeente;
– Beschikbaar per direct t/m 21 april 2020;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Jonkheer Jan Willem Antonie Barchman Wuytiers, 1847-1926, was burgemeester van Amersfoort in de periode tussen 1901-1912.