Ben je opzoek naar een appartement met eigen parkeerplaats én tuin binnen een kleinschalig complex (2007) in de buurt van het altijd gezellige centrum… dan is dit je kans! Het appartement is gesitueerd op de begane grond en heeft daarom een royale en zonnige achtertuin op het westen (ca. 35 m²) deze is via de openslaande tuindeuren te bereiken. In de zomer kun je tot laat in de avond in de tuin van de zon genieten.

Binnen no-time ben je vanaf de Soesterweg bij het station of in hartje centrum van Amersfoort. Aan de Noordewierweg zijn verschillende winkeltjes gevestigd. Ook het Eemplein met bioscoop, supermarkt en diverse horeca is goed te bereiken. ’s Zomers is het heerlijk genieten van een glas wijn bij Zandfoort aan de Eem.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: de hal met toilet en bergkast geeft toegang tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd. De achtertuin is vanuit de woonkamer via de openslaande tuindeuren te bereiken. Er is voldoende ruimte voor een royale eettafel en een gezellige zithoek. De keuken staat in half open verbinding met de woonkamer en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De royale slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een kastenwand. De badkamer is ingericht met een douche en een wastafelmeubel. Er is een wasruimte aanwezig met aansluiting voor de wasmachine en de c.v.-ketel.

Het gehele appartement is netjes en smaakvol afgewerkt, met uitzondering van de badkamer en het toilet, is het gehele appartement voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden: • Bouwjaar 2007 • Volledig geïsoleerd • Hardhouten kozijnen • Eigen parkeerplaats • Woonoppervlak ca. 62 m² • Inhoud ca. 162 m³

Algemene informatie:
– De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
– Beschikbaar per 15 januari 2020;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan.