Wonen aan de rand van het bos, royale woonkamer met aparte eetkamer, 2 balkons, 2 slaapkamers, vernieuwde keuken, complete badkamer, parkeren voor de deur. Dit appartement van ruim 69 m² op de 1e verdieping heeft het allemaal voor je! Laat je overtuigen: maak met ons een afspraak voor een bezichtiging!

Op de begane grond bevindt zich de hoofdentree met bellentableau, toegang tot de verdieping. Ook de berging bevindt zich op de begane grond.

Op de eerste verdieping vindt u de entree met daarachter de centraal gelegen hal met meterkast, toilet en een bergkast met cv-ketel opstelling. Vanuit de hal komt u in de opvallend lichte woonkamer met aansluitend een eet-/werkkamer welke toegang biedt tot het zonnige, op het zuiden gelegen balkon.
Ook bereikbaar vanuit de hal zijn de twee ruime slaapkamers en de moderne keuken. De keuken is voorzien van een plavuizen vloer, diverse inbouwapparaten en opstelling voor de wasmachine/droger. Via de keuken is er toegang tot de kleine, nette badkamer met wastafel, douchecabine, designradiator en praktische vaste kast.

Het gehele appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per 15 februari (onder voorbehoud van overleg met huidige huurders ivm nieuwe woning;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 2 maanden huur;
– Huurperiode: in eerste instantie bepaalde huurovereenkomst max 2 jaar;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Suriname is de republiek aan de noordkust van Zuid-Amerika. Tot de onafhankelijkheid in 1975 een autonoom deel van het Koninkrijk der Nederlanden. Suriname heeft 476.000 inwoners verdeeld over 161470 km2 land. Dat resulteert tot een bevolkingsdichtheid van 2,92 inwoners per km2 (Nederland 399 inwoners per km2).