Ruim driekamer appartement met balkon gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping met een totaal woonoppervlak van ca. 75 m2.
De woning beschikt over een zonnig balkon en is gelegen in de wijk Schothorst op loopafstand van winkelcentrum en fietsafstand van NS station, sportvelden en stadscentrum. Tevens is er een separate berging in de onderbouw. Nabij het appartement zijn diverse voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, openbaar vervoer, maar ook de uitvalswegen richting Utrecht en Amsterdam. NS-station Schothorst op circa 1 km afstand.

Indeling:
Entree, meterkast, kast met cv opstelling, hal, twee slaapkamers aan de voorzijde. Bergkast in de hal, tussenhal met wasmachineaansluiting, deur naar toilet met fonteintje, aparte ruimte met douchehoek en wastafel. Royale woonkamer, eenvoudige dichte keuken met deur naar balkon. Het zonnige balkon met vrij uitzicht is gelegen op het zuidwesten.

Algemene informatie:
– Dubbelglas;
– Woonoppervlakte ca. 75 m2;
– Beschikbaar per 06 januari 2020;
– Gunning eigenaar, middels ontmoeting en screening middels creditcheck;
– Waarborgsom 2 maanden huur;
– Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden en voor langere tijd beschikbaar;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Woning wordt met vloer opgeleverd, de vloer in de slaapkamers is verplicht ter overname (€ 250,-);

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Camera Obscurastraat Titel van het in 1839 verschenen boek van Hildebrand, pseudoniem van Nicolaas Beets, 1814-1903.