Een combinatie die je in de binnenstad niet veel aantreft: veel ruimte (95m2 netto gebruiksoppervlak)… twee badkamers, twee slaapkamers, buitenruimte en dit alles in tip top conditie. De buitenzijde doet niet vermoeden wat dit pand te bieden heeft, om een goed indruk te krijgen raden we je aan met ons een ronde te maken en je te laten verrassen!

In 2008 is dit pand ingrijpend verbouwd tot een leuke stadswoning.

Indeling:
Begane grond: ruime hal/entree met garderoberuimte, meterkast en slaapkamer met toegang tot de binnentuin. Prima badkamer voorzien wastafel, wma en douche. Toegang via de gang tot de binnentuin, via de binnen tuin kom je in de twee slaapkamer met eigen luxe badkamer voorzien van douche, bad en tweede toilet.

Trapopgang naar 1e verdieping. Zeer riante woonkamer met open keuken voorzien o.a afzuigkap, fornuis en afwasmachine, gehele kamer is voorzien van laminaatvloer.

Een compleet, speels en zeer fraai afgewerkte woning, alles wordt nog even opgeruimd en netjes gemaakt.

Ideale woning voor iemand met een wat oudere zoon of dochter.
GEEN WONINGDELERS SVP!

Bijzonderheden:
– Deels gestoffeerd ;
– Woonoppervlakte ca. 95 m2;
– Beschikbaar per 1 februari 2020 (i.o.);
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode maximaal 2 jaar;
– Geen woningdelers, vrienden of studenten;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan? Deze steeg droeg tenminste al in 1556 deze naam. Onderscheidde zich door zijn breedte van de naast gelegen Spieringsteeg.